MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yavaş Yavaş İlerliyorum
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba Arkadaşlar Bi Webmaster Sosyal Ağ Sitesi Yapıcamı Söylemiştim İşte Zaman Geçtikçe İlerleyen Ve Geliştirdiğim Sosyal Ağa Sitemin Login Kısmı Bitmiştir Şimdi İse Profil Kısmını Kodlucam Başarılar Dileyin Bana.

resim
Bu Tür Bi Dille Pek Başari Alacaginizi Sanmiyorum Ustam..


Yinede Kolay Gelsin Diyeyim.
(04-01-2014, Saat:02:31)alfurkan1064 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu Tür Bi Dille Pek Başari Alacaginizi Sanmiyorum Ustam..


Yinede Kolay Gelsin Diyeyim.

Elimden Gelenin Hepsini Yapıyorum
Ohohohho bu gibi loginler falan aşırı derecede çok sizin moralinizi bozmak istemem ama bu şekilde birşey yapamazsın.
Kodları varmı?
Kullandığın dil CSS'mi PHP'mi?
(04-01-2014, Saat:02:44)emregs556 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ohohohho bu gibi loginler falan aşırı derecede çok sizin moralinizi bozmak istemem ama bu şekilde birşey yapamazsın.

Öncelikle Şunu Söyleyeyim Benim Yaptığım Login Kısmın'da Üye Giriş Yapmadan Üye Hiç BiŞekilde Site İçeriğini Görüntüleyemez Bunun Bu Özeliği Bir Sosyal Ağ Yaklaşımı Gibidir Yani Eğer Üye Değilsen Girip İçeriği Göremezsin Ve Bu Sosyal Ağ Sitesindeki Özeliklerden Yararlanamıyacaksın Yeri Geldinde Üye Olunca Görürsün Canım Kardeşim.

(04-01-2014, Saat:13:14)furkomm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kullandığın dil CSS'mi PHP'mi?

CSS Ve Çok Kolay Çalınabilir Bi Login Kısmı Bunuda Saklıcamı Bulmaya Çalışıyorum Umarım Başarırım Aksi Halde Millete Maskara Olucak Bi Sosyal Ağ Sitesi Kurmak İstemem.

(04-01-2014, Saat:11:34)duruk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kodları varmı?

Hayır Ve Paylaşılmayacakta.
Dostum madem ki çalınmasıı istemiyordun neden caps koydun ?? Şuan çok rahat çalınabilir durumda Melek - Masum İşi bilmeyen kodları çalar bilip de çalacak adam bakarak da çalar Göz kırpma