MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: VPS Sunucu MyBB Sorunu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba Arkadaşlar Benim Bir VPS Sunucum Var Sunucuya MYBB Yüklediğim Bu Temanın Aynısını Yüklediğimde Kasmalar Yapıyor Bunun Sebebi Sunucudaki Ram Mıdır Yoksa Sunucudaki mhz ( cpu ) mudur bunu bana açıklar mısınız buna göre ek olarak ram yada cpu alıcam.

Sunucu Özellikleri ;
500 gb trafik
1.25 gb ram
2000 mhz (cpu)
50 gb alan

Sorun Nedir Açıklar Mısınız Şuan Forumu Sildim Onun İçin Cevaplarınızı Bekliyorum Ona Göre Tekrar Kurucam.
Anladığım kadarı ile sıfır kurulum yapmışsınız ve kasma yaşamışsınız. Bunun ne ram'le ne de cpu ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Sunucunuz da normal olmayan bir şeyler var. (Ana sunucu saldırı alıyor olabilir.) Sunucudaki gereksiz bileşenleri kaldırın. Cpu ve ram kullanımı anlık olarak şu şekilde görebilirsiniz:
root'a giriş yapıp şu komutu girin.
Kod:
top
bence saldırı olailir
(02-12-2013, Saat:21:48)1st4n6uL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Anladığım kadarı ile sıfır kurulum yapmışsınız ve kasma yaşamışsınız. Bunun ne ram'le ne de cpu ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Sunucunuz da normal olmayan bir şeyler var. (Ana sunucu saldırı alıyor olabilir.) Sunucudaki gereksiz bileşenleri kaldırın. Cpu ve ram kullanımı anlık olarak şu şekilde görebilirsiniz:
root'a giriş yapıp şu komutu girin.
Kod:
top

Sunucuda Hiçbir Gereksiz Yazılım Yok Kuruluda Değil Zaten Sadece Mybb Vardı Ondaad Kasma Sorunu Oluyor Sizde Ram dan mı Kaynaklı Eğer Ram Kaynaklı ise 1 gb yükseltcem.

(02-12-2013, Saat:21:52)ParpaLess Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]site adresi ?

Site Şuan MyBB Kurulu değiş konuyu iyi okursanız sildim dedim.
Ben sizi diğer konunuzda uyarmıştım, bu işler kolay değil diye.. İş optimizede biter, 1 gb ramli makinada 10000 hit de barındırırsın, 100 hit de...
top komutu yazıp çıktıyı buraya gönderir misin..
istersen makinana optimize yapabilirim, pm.