MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Siyah Ve Kırmızı Bir Tema Arıyorum
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Merhaba Arkadaşlar ! Ben Tekrardan Pro Paket Forum Sitesi Kurmayı Düşünüyorum , Ama Forumu Kurmadan Evvel Bir Siyah Bir Tema Arıyorum , 1 Haftadır Araştıyorum Ama Temayı Bulamıyorum , Pro Paket Temalarında Siyah Bir Tema Yoktur Onu Biliyorum , Ama Mybb Sürümlerinden Bir Siyah Temayı Kullanacağım. Kullanacağım Temamın Türkçe Olmasını İstiyorum , Bilgisi Olan Yardımcı Olabilir mi ! Yani Şayet Var İse Nerden İndirebilirim , Biraz Görselliğide Güzel Olsun Arkadaşlar , Mesajlarınızı Bekliyorum ..
ne tarafı siyah ne tarafı beyaz olsun bir tanım yapın
Tema Arka Planı , Forum İsimlerinin Arka Planı, Portal Menülerinin Arka Planı , Mesaj Tablosunun Arka Planı , Tamamıyla Siyah Olmalı Ama Bu Kategori Ve Menü Butonları Kırmızı Olmalı Dediğimi Anladınız Hocam , Temalardan Anlayan Birisi Aslında Pro Paket Temalarından Birini Siyah İle Kırmızı Yapsalarda Çok Güzel Olurdu , Çünkü Siyah Temalarını Beğenen Benim Gibi Arkadaşlarda Vardır, Respectten Bir Sefer Ücretli Tema Almıştım , Sitemize Özel Bir Tema Yapmıştı , Ben Siteyi Kapattığımda Temayıda Kaydetmeyi Unutmuştum , Bu Nedenle Kaybettim . Yoksa Bana Hazırladığı Temayı Görseydiniz Hakikaten Muhteşem Bir Temaydı , Pro Paket Teması Gibi Özellikleri Vardı Arkadaşlar. Şimdide Tema Olmadığı İçin Forum Kuramıyorum , Çünkü Forum Kursam Tema Olmadı mı Bir Anlamı Olmuyor Hocam. Yardımcı Olabilirseniz Sevinirim ..
bana bir tema verin onu editliyim arka planla
Sayın Hocam Pro Paket v7 Temasını Editleyebilir Misiniz. İnanın Editleyebilirseniz Çok Sevinirim Ve Mutlu Olurum. Pro Paket v7 Temasının Ana Yazı Boyutu Aynen Pro V4 Teması Gibi Olsun Hocam , Yani Forum İsimlerinin Yazı Boyutları , Portaldaki Menü İsimlerinin Yazı Boyutları , Temanın Tamamen Yazı Boyutları Pro v4 Teması Gibi Biraz Büyük Boyutta Olsun İstiyorum , Dediğimi İnş Anladınız ..
editlerim ama bana bir arka plan verebilirmisiniz
resim
bu olurmu
Buyrun Hocam Arka Planı Veriyorum Alabilirsiniz.
resim

Linki Budur Hocam :
Kod:
http://www.colorcombos.com/images/colors/1C1C1C.png
mavi yerlerini yada headeride degıstırıymmı
Sayfalar: 1 2