MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Huracine Rank Set V-3 [Satışa Sunuldu..]
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhabalar, aldığım tepkiler epeyli fazla. Bu da beni gerçekten gereğinden fazla üzdü. Rankları bedava olarak dağıtma yönündeyim, ama bilmiyorum. Her ne olursa olsun. Satış iptal olmuştur.
15TL - Türk Lirası biraz fazla değilmi?
bence bu ranklar etmez 15 tl. ama yinede hayırlı satışlar.
15 tl bencede çok
Üstlerine Demo Yaz Bu Durumda Çok Kolay Çalınırlar......


Nasıl Çalcaklar Diyorsan Buyur Resim

resim
Ranklar güzel çok beğendim ama 15 TL cidden biraz fazla olmuş. Gülümseme
Hocam Yanlış Anlamayında , Emege Sonsuz Saygım Var , Ama Cidden Bu Ranklar Para Bile Etmez + Niyetle Demiyorum Bunu elinize Sağlık Ama Yani Photoshopu Az Bile Bi İnsan Bunu 5 dk ya çok rahat bi şekılde yapabılır Sakın Alınmayın Hayırlı Satışlar Gülümseme .
(29-10-2013, Saat:20:33)X-Spoorts Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]15TL - Türk Lirası biraz fazla değilmi?

Haklısınız aslında, aklımda bir fiyat vardı çıkarttıkca çıkarttım.

(29-10-2013, Saat:22:58)ßyßurak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Üstlerine Demo Yaz Bu Durumda Çok Kolay Çalınırlar......


Nasıl Çalcaklar Diyorsan Buyur Resim

resim

Bunu göstererek hiç iyi birşey yapmadınız. (Önerin için teşekkür ederim bu arada, iyi niyetli bir düşünce sergiledim sanırım.)

-------------------------------

Ranklar 5 TL'ye indirilmiştir.

(30-10-2013, Saat:00:05)mmtacr5 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hocam Yanlış Anlamayında , Emege Sonsuz Saygım Var , Ama Cidden Bu Ranklar Para Bile Etmez + Niyetle Demiyorum Bunu elinize Sağlık Ama Yani Photoshopu Az Bile Bi İnsan Bunu 5 dk ya çok rahat bi şekılde yapabılır Sakın Alınmayın Hayırlı Satışlar Gülümseme .

Önemli olan düşüncedir, bunun yapımı kolay olabilir orası beni ilgilendirmez. Hayal gücü geniş olduktan sonra şaeserlerde çıkar. Herneyse, baltalama yorumun için teşekkür ederim.