MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ücretli pemium temelar hakkında
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba forumda w@rez temaya destek verilmiyor acaba premium tema alırsak (örn: Audentio Design) destek alma şansımız varmı?

Benzer konu daha önceden var ise özür dilerim bulamadım vede konuyu açacak yer bulamadım bu yüzden buraya açtım konuyu çok özür dilerim.
Alıntı:Madde 24.a W@rez tema ya da eklenti kullanımlarınızdan dolayı sitenizde oluşabilecek sorunlardan sorumluğu olmadığımız gibi destek almanızda mümkün değildir. w@rez tema ya da eklenti sorunları için sitemizde destek verilmemektedir.!

Madde 24.b Premium/ücretli satın alınan tema ya da eklentilerden dolayı sitenizde oluşabilecek sorunlardan sorumluğu olmadığımız gibi destek almanızda mümkün değildir. Premium/ücretli satın alınan tema ya da eklentiler için destek verilmemektedir ve yapımcılarından destek almanız gereklidir..
Teşekkür ederim.
Konu kilit lütfen.
Ne saçma iş ücretli tema alsan destek alamıyorsun ozaman w@@rez kullan değişen bişey yok.
(16-10-2013, Saat:21:08)ExCorTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ne saçma iş ücretli tema alsan destek alamıyorsun ozaman w@@rez kullan değişen bişey yok.

Okuduğunuzu anlamıyorsunuz sanırım... Temadan kaynaklanan sorunlara destek olmuyoruz...Ama sıkıntı sistemden kaynaklı ise destek oluyoruz. Tabi ki tema lisansını görmek şartı ile...

Neyse konu sahibi anlamış yeterli sanırım... Konu kilit