MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Profiller düzenlenmiyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Web site Site Adresi : demiturkey.com
Versiyon MyBB Sürümü : 1.6.10
Eklenti-Plugin Kurulu Eklentiler :
resim
Hata-Sorun Sorun açıklaması : Admin panelinden bize düzenlenmiyor. usercp.php ve bazı dosyları orjinalleriyle değiştirdim,pluginleri kaldırdım ama hala düzelmedi. Ne yapmam gerekiyor?
Resim-Grafik Hata Ekran Görüntüsü :
resim
Eklentilerinizde profil ile ilgili olan tüm eklentileri pasifleştirip tekrar kontrol eder misiniz? İlk önce profil arkadaşları eklentisinden başlayın.
Yaptım, hatta hepsini sildim yine olmuyor
Hmm siteye en son ne değişiklikleri yaptınız? ve bu sorunu ne zaman fark ettiniz yani ne işlem yaptıktan sonra fark ettiniz?

Durduk yere oluşan bir sorun olmasa gerek.
Olmazsa ftpden önemli yerleri yedekleyin ve config dosyasını yedekleyin ftpyi baştan atın installi silip config yedeğini atın, ama temanın images dosyaları ve pluginler falan gider. ÖMden tw verirseniz yardımcı olabilirim..
(06-09-2013, Saat:20:02)NmDahmeT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Olmazsa ftpden önemli yerleri yedekleyin ve config dosyasını yedekleyin ftpyi baştan atın installi silip config yedeğini atın, ama temanın images dosyaları ve pluginler falan gider. ÖMden tw verirseniz yardımcı olabilirim..

Ya hocam artık biz bıktık seni uyarmaktan sen bizim lafımızı dinlememekten bıkmadın. Hayalet diye biri vardı burada tasarım yapardı habire geliştir kendini aynı şeyleri yapma derdik habire bildiğini okurdu. Senin ki de aynı mantık.

Ya özelden destek vermek ne demek. Kim bir konu açsa hemen isterseniz tw ile yardımcı olabilirim diye yorum atıyorsunuz. Bugüne kadar ses çıkartmadık ama herşeyin bir sınırı var. Forum nedir?,Forum ortamı nedir?, Nasıl davranılması gerekir? gibi bilgilere sahip değilseniz biraz araştırın o şekilde davranışlarınızı biçimlendirin.

Bizde biliyoruz millete özelden destek olmayı. Ama amacımız ne millet konusunu açsın bir çözümü yazalım sorununuz çözelim,konuyu arşive alalım ilerde belki başkası da yararlanır. Forumunda amacı budur zaten. Özelden destek vermek daha iyi olsa blog kurulur tw adresi için yorum kısmı eklenirdi işlem biterdi. Kendinize bir an önce çeki düzen verin. Bu yaptığınız 2. Davranış kuralı uyarımdır. Sözlü uyarı hakkını doldurdun. Bundan sonra asıl kurallar konuşur.!!!