MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Citrus theme renk değiştirme
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Web site Site Adresi : http://www.egitimdeposu.net
Versiyon MyBB Sürümü : 1.6.9
Eklenti-Plugin Kurulu Eklentiler : Herkeste olan eklentiler
Hata-Sorun Sorun açıklaması : Arkadaşlar citrus theme deki forum temasının ana rengini değiştirmek istiyorum. İlk açıldığında site turuncu renkte geliyor. Ben diğer renklerden birini nasıl ayarlayabilirim. Temam warez değildir. Lisanslıdır.
Resim-Grafik Hata Ekran Görüntüsü :resim

Yardım edebilecek yok mu arkadaşlar?
Merhabalar,
Temanızın lisansı var ise lisansı bize bu konu üzerinden gösteriniz aksi halde konunuz warez nedeniyle kapatılacaktır.
Lisans:
resim
Hocam baktım temanıza temanın rengini değiştirebilirsiniz benim bildiğim bir yöntem var ama o değişiklik şu şekilde olur. temanızda örneğin yeşil rengi seçin ve forumda gezinin sayfa geçişlerinde bir anda turuncu renk görünür gibi oluyor tekrar yeşil kalıyor bir deneyin bu şekilde turuncuyu istediğiniz renkte yapabilirim.
Hocam temada istediğin rengi seçebilme özelliği vermiş kullanıcıya ama çıkış yapıp cookiesler sildiğimizde siteye tekrar giriş yaparsak yine turuncu renk çıkar. Ben herkese ilk başta kırmızı renk çıkmasını istiyorum.
(01-09-2013, Saat:22:55)mustafasavas1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hocam temada istediğin rengi seçebilme özelliği vermiş kullanıcıya ama çıkış yapıp cookiesler sildiğimizde siteye tekrar giriş yaparsak yine turuncu renk çıkar. Ben herkese ilk başta kırmızı renk çıkmasını istiyorum.

tamam işte onu yapabilirim, ama nasıl olur biliyormusunuz ? mesela şuanda bir renk seçin sayfa geçişlerinde turuncu renk bir an görünür gibi olup kayboluyor sizin seçtiğiniz renk kalıyor. hocam size yardımcı olabilirm skype, facebook vs bir adresiniz var ise uğraşırız
Headerinclude ve header kodlarınızı buraya yazınız.