MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kaynak Kod Çekme Programı | TaaRRuz
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Yazmış olduğunuz sitelerin tüm kaynak kodlarını çekerek istediğiniz bir isim ile txt belgesine kaydetmenizi sağlar.Sağ tuş engeli olan forum yada sitelerin hiç bir önemi olmaksızın çekecektir.

Yapımcı:TaaRRuz
Kullanılan Dil:C#
Sürüm:1.0

resim

İndirmek İçin:

Kod:
https://hotfile.com/dl/238040612/d41228f/KaynakKod(TaaRRuz).rar.html

Exe Dosya Yolu:

KaynakKod(TaaRRuz) ►► bin ►► Debug ►► KaynakKod(TaaRRuz).exe
OnlineHırsızlık.exe
(06-08-2013, Saat:14:06)ByCaring Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]OnlineHırsızlık.exe

Niyet ile alakalı.
(06-08-2013, Saat:14:06)ByCaring Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]OnlineHırsızlık.exe

HTTrack Website Copier diye bir program hiç duymadın galiba hayatında ?
Acemi programcılar arasına hoşgeldin TaaRRuz efendi Açık Ağızlı Gülümseme Solution dosyasını direk upload etmişsin sadece exe yeterlidir c# 'da fazlasına gerek yoktu kaynak kodlarını ordan rahatlıkla alabilirler ünlem Ayrıca programın işe yaradığına dair bir kanıt yok,virüs total yok ? sence herkes güvenip indirir mi bunu Uyku
(06-08-2013, Saat:17:38)Machine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Acemi programcılar arasına hoşgeldin TaaRRuz efendi Açık Ağızlı Gülümseme Solution dosyasını direk upload etmişsin sadece exe yeterlidir c# 'da fazlasına gerek yoktu kaynak kodlarını ordan rahatlıkla alabilirler ünlem Ayrıca programın işe yaradığına dair bir kanıt yok,virüs total yok ? sence herkes güvenip indirir mi bunu Uyku

Kaynak kodları solution olmadan nasıl görecek bu insanlar ? Beni tanıyan tanıyor.Kimseyede ille indirin demiyoruz kullanmak isteyen buyursun alsın.Bu işin eğitimini alıyoruz merak etme çok yeni sayılmam.

+ olarak bak indirmişsin birşey olmamış Gülümseme
Güzel fakat buna gerek yok bence sağtık engeli olan forumlarda direk urlden view-sourceKafası Karışmışiteadresi.com yazarak girebilirsin.
İndirme linki olan arkadaş varmı ?
Sayfalar: 1 2