MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Mybb.com.tr'ye ne oldu ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar emin değilim gerçi hiç arastırmadım ama xpserkan mybb nin türkiye temsilcisi sanırım ve mybb com tr diye sitede mybb nin türkiye ayağı şimdi geçen girdim siteye site baştan aşşağı dökülüyor gerçekten yararlı içerikler var ama kullanılmaz durumda şu anki 3 tane aktif mybb sitesi biliyorum onların arasında mybbdepo yu kullanıyorum.Mybb com tr kapatıldı vs diyolar ne oldu o siteye neden kapatıldı ?
Tam Olarak Anlıyamadım Biraz Daha Açarmısınız?
Hocam,
Aslında Başlık Neticeyi Özetlemekte.
Hocam mybb.com.tr Yani MCTR kullanım dışı olduğu için MDP aktif. Serkan abimiz hem hastalığı,hem ailesi, hemde mybb ile aynı anda ilgilenemiyor. E Vakit bulukça ilgileniyor. MCTR Açılacak elbette. MCTR için her şey özel ve ayrıntılı bir şekilde hazırlanıyor.

Sanırım yeterli bir açıklama olmuştur.
Hocam yakın zamanda açılacaktır Serkan hocam gerekli açıklamaları daha önce vermişti zaten.Sağlık problemleri nedeniyle açılış tarihi biraz uzamıştır ama bizde beklemedeyiz.Herşeyden önce sağlık gerekli.
(02-08-2013, Saat:12:20)Screwy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hocam mybb.com.tr Yani MCTR kullanım dışı olduğu için MDP aktif. Serkan abimiz hem hastalığı,hem ailesi, hemde mybb ile aynı anda ilgilenemiyor. E Vakit bulukça ilgileniyor. MCTR Açılacak elbette. MCTR için her şey özel ve ayrıntılı bir şekilde hazırlanıyor.

Sanırım yeterli bir açıklama olmuştur.
teşekkürler ve diğer cevaplarada teşekkürler
Hocam site 24 Nisan 2012'den beri kapalı 1 yıl +6aydır falan bekliyoruz galiba Açık Ağızlı Gülümseme
Sonuçta MyBBDepo'da Var,Gerekli Yardımı Sağlıyorlar.
Sayfalar: 1 2 3