MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Tema Tasarımları Sırasında Farklı Tarayıcılar için neler yapıyorsunuz?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba arkadaşlar,

Tema tasarımları sırasında farklı tarayıcılar için hangi yolları kullanıyorsunuz? Kendim "css browser selector" kullanıyorum ancak ne kadar sağlıklı olduğundan pekte emin değilim. Bu yüzden bu konuyla ilgili olan kişilerin fikirlerinide merak ettim.
Ben tasarım yapmıyorum ama mybb'de bazı kullandığım temaları kontrol ediyorum.Bazılarının ufakta olsa hataları oluyor bir tarayıcıda düzgün diğerinde bozuk oluyor kendime göre düzenliyorum onları.Ben Firefox ve Chrome kullanıyorum.
(20-07-2013, Saat:13:44)Smyrna35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben tasarım yapmıyorum ama mybb'de bazı kullandığım temaları kontrol ediyorum.Bazılarının ufakta olsa hataları oluyor bir tarayıcıda düzgün diğerinde bozuk oluyor kendime göre düzenliyorum onları.Ben Firefox ve Chrome kullanıyorum.

evet ama sıklıkla karşılaşılan bir sorun var; internet explorer boşvereyim haydi artık o kadar gereksiz ki ancak operanın çıkarttığı sorunlarda (özellikle margin taglarında) bir çözüm gerektiriyor şart olarak.
Firefox, Chrome tabanlı tarayıcıları ele aldığımda margin taglarında hiç bir sorun yaşamazken Opera'da sürekli kaymalar oluyor. Sürekli bu tip konularla rastlaşanların neler yaptığını merakla bekliyorum.

Ortak bir çözüm yolu kullanmak daha mantıklı olabilir.