MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Site Sunumları Bölümü Kuralları
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
resim

Arkadaşlar bilindiği üzere bölümde konular artık onaylanmadan gözükmüyor... Bu sistem geldiğinden beri bir şey fark ettim... Birkaç arkadaş tamamen alay eder gibi site tanıtım bölümüne ard arda boş konu açarak gereksiz şeyler yapıyor. Sadece dün 15 tane konu sildim bu tarzda ve bunu sadece 1 kişi yapmıştı. Bugün sabahta aynı durumla karşılaştım. Bu sebepten ötürü bu konuyu açma gereği duydum.


1-) Konu Açmadan Önce Mutlaka Aşağıdaki Şablona Uymalısınız...
Kod:
http://mybbdepo.com/site-tanitim-kurallari-ve-sablonu-konusu.html

2-) Sitenizin Yukarıdaki Konu Kurallarına Uygun İçerik Barındırdığından Emin Olun...

3-) Şablona Uymadan Konu Açan Kişilerin Konular Onaylanmaz...

4-) Site Sunumları Bölümüne Gereksiz Konu Açan Kişi Uyarı Cezası Alacak. Devam Ederse Ban Cezası Alacaktır.

5-) Konunuz Onaylanmadan Bölümde Gözükmez. Konunuz Gözükmüyor Diye Ard Arda Konu Açmayın. Yönetim Ekibinden Aktif Olan Birine Mesaj Atın.

6-) Açtığınız Konular Genel Bakışta Üst Sıralara Çıksın Diye Sürekli "Güncel" vb. Kelimeler Yazmak Yasaktır. Yapılırsa Üyenin Tanıtım Konusu Silinir ve 1 Hafta Boyunca Yapacağı Tanıtım Konuları Onaylanmaz.

7-) Bu Bölüme Yetkili Aramak İçin Konu Açmak Yasaktır. Bu Kural Tüm Forum İçin Geçerlidir. Burası Destek Forumudur. Yetkili Arama Forumu Değil...

8-) Bölüme Konu Açan Kişilerin Konularına Baltalayıcı Şekilde Yorum Atmak Yasaktır. (Siteniz güzel değil, Temasını Beğenmedim gibi)

9-) Konu Sahibi Sitesi Hakkında Yorum Yapılmasını İsterse Sitesi (teması,görünümü,özellikleri vb.) Hakkında Yorum Yapabilirsiniz. Onun Dışında Sitesi Hakkında Düşüncelerinizi Paylaşamazsınız.

10-) MyBBDepo ve MCTR Yönetimi İnsanların Emeklerine Saygı Duyar. Sitesinde Warez Tema Kullanan Üyelerin Konuları Onaylanmaz. Sitenizde Premium Tema Varsa Kanıtını Bana Veya Diğer Yetkili Bir Arkadaşa Mesaj Atmalısınız.

Bu kurallar dışında bu bölümde de genel forum kuralları geçerlidir.