MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Pro 1.6 Tema Genisletme Sorunu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Web site Site Adresi :
Kod:
http://www.eurovisiontime.com/forum
Versiyon MyBB Sürümü : 1.6.8
Hata-Sorun Sorun açıklaması : Kullandigim Pro 1.6 temasini genisletmek istiyorum. Her yerde soylenildigi gibi global.css 'deki #container genisletme oranini yukselttim.

Fakat asagidaki resimlerde de gorebileceginiz gibi beyaz olan kisim genislemedi. Bu nedenle tema genislese de forum genislememis oluyor. Bu kismi nasil genisletebilirim? Bu sitenin temasindaki genislik ayarlarini kullanmak istiyorum ben de, cunku gercekten cok dar forum bu haldeyken.

Yardimlarinizi bekliyorum.

Resim-Grafik Hata Ekran Görüntüsü :

resim

resim

Flood yapmak istemezdim ama bana yardimci olabilecek birileri yok mu?
Hocam container kısmı sadece temanın alanlarını genişletir o dediğin yerin ya resim boyutu küçüktür yada oranın başka bir css ayarı vardır Gülümseme
Ccs ayari vardir saniyorum, cok aradim taradim ama bulamadim. O kismi bu sitedeki gibi genisletmek istiyorum. Yardimci olabilecek arkadaslar yok mu? üzgün
Hocam eğer kodlama biliyorsanız yapabilirsiniz.Nasıl yaparım diyorsanız temayı baştan düzenlemeniz gerekecek bazı yerlerde baştan kodlamak gerekebilir.Tema şuan belirli bir boyutta kodlandığı için büyütmek için istediğiniz boyutta kodları düzenlemeniz gerekecektir.Ama malesef bu kodlama konusunda fazla iyi değilim.
Kodlama konusunda maalesef ben de cok iyi degilim, tesekkurler yine de.

Basit bir CSS ayari olsa o kismi genisletmek icin cok kolay olabilirdi.
Cok yardimci oldunuz gercekten cok teskkkurler (!) (!) (!)