MyBBDepo - Türkiyenin MyBB Deposu Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
NighTBlue avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Alt Forum sorunu Yardim


Sponsor Reklam
media venus

Çevrimdışı NighTBlue
 Tarih: 30-09-2014, Saat:18:16
#9
(30-09-2014, Saat:18:11)poyraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(30-09-2014, Saat:16:10)NighTBlue Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(30-09-2014, Saat:12:13)poyraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şu kodları dene..
Kod:
<fieldset><legend><b><font color="#FF0000">Alt Forumlar</font></b></legend>
<p style="margin-top: 0; margin-bottom: 0"><ul class="alt_forumlar">{$sub_forums}</ul></fieldset>

teşekkürler oldu siyah noktaları kaldırma imkanımız varmı acaba ?
global.css deki en alta eklediğin kodları .txt belgesine al ve oradan kopyalayıp global.css içine ekle..

Bu şekildeki kodu kopyala txt belgesine.
Kod:
.alt_forumlar {list-style: none; margin: 0; padding: 0;}
.alt_forumlar li {width: 50%; float: left;}

Eğer düzelme olmazsa forumbit_depth3 şablonunu da ekle buraya..


<li>{$statusicon}<a href="{$forum_url}" title="{$forum_viewers_text_plain}">{$forum['name']}</a></li>


buyrun hocam diğeri olmadı vardı zaten orda Gülümseme
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı poyraz
 Tarih: 30-09-2014, Saat:18:19
#10
(30-09-2014, Saat:18:16)NighTBlue Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(30-09-2014, Saat:18:11)poyraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(30-09-2014, Saat:16:10)NighTBlue Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(30-09-2014, Saat:12:13)poyraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şu kodları dene..
Kod:
<fieldset><legend><b><font color="#FF0000">Alt Forumlar</font></b></legend>
<p style="margin-top: 0; margin-bottom: 0"><ul class="alt_forumlar">{$sub_forums}</ul></fieldset>

teşekkürler oldu siyah noktaları kaldırma imkanımız varmı acaba ?
global.css deki en alta eklediğin kodları .txt belgesine al ve oradan kopyalayıp global.css içine ekle..

Bu şekildeki kodu kopyala txt belgesine.
Kod:
.alt_forumlar {list-style: none; margin: 0; padding: 0;}
.alt_forumlar li {width: 50%; float: left;}

Eğer düzelme olmazsa forumbit_depth3 şablonunu da ekle buraya..


<li>{$statusicon}<a href="{$forum_url}" title="{$forum_viewers_text_plain}">{$forum['name']}</a></li>


buyrun hocam diğeri olmadı vardı zaten orda Gülümseme

Olduğunu bende biliyorum bak en altta kodların zaten görünüyor.
Kod:
http://hilesunucum.com/cache/themes/theme3/global.css

O kodları .txt belgesine kopyala ve txt belgesi içinden tekrar kopyalayıp global.css içindeki o kodlarla değiştir.
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı darkpasha
 Tarih: 30-09-2014, Saat:18:35
#11
(30-09-2014, Saat:18:19)poyraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(30-09-2014, Saat:18:16)NighTBlue Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(30-09-2014, Saat:18:11)poyraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(30-09-2014, Saat:16:10)NighTBlue Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(30-09-2014, Saat:12:13)poyraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şu kodları dene..
Kod:
<fieldset><legend><b><font color="#FF0000">Alt Forumlar</font></b></legend>
<p style="margin-top: 0; margin-bottom: 0"><ul class="alt_forumlar">{$sub_forums}</ul></fieldset>

teşekkürler oldu siyah noktaları kaldırma imkanımız varmı acaba ?
global.css deki en alta eklediğin kodları .txt belgesine al ve oradan kopyalayıp global.css içine ekle..

Bu şekildeki kodu kopyala txt belgesine.
Kod:
.alt_forumlar {list-style: none; margin: 0; padding: 0;}
.alt_forumlar li {width: 50%; float: left;}

Eğer düzelme olmazsa forumbit_depth3 şablonunu da ekle buraya..


<li>{$statusicon}<a href="{$forum_url}" title="{$forum_viewers_text_plain}">{$forum['name']}</a></li>


buyrun hocam diğeri olmadı vardı zaten orda Gülümseme

Olduğunu bende biliyorum bak en altta kodların zaten görünüyor.
Kod:
http://hilesunucum.com/cache/themes/theme3/global.css

O kodları .txt belgesine kopyala ve txt belgesi içinden tekrar kopyalayıp global.css içindeki o kodlarla değiştir.

yaptım hocam sonuc aynı
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı darkpasha
 Tarih: 30-09-2014, Saat:22:12
#12
/güncel
Cevapla
Bunu Beğenenler:

İzinli devmybb
 Tarih: 30-09-2014, Saat:22:54
#13
İki değişik isim aynı konu için cevap yazmış, İkiniz aynı kişimisiniz?

Neyse, konuda verilen kodlar doğru girildiyse sorun olmaması gerekir. Admin hesabı açın da şablonlara ve css'ye bir bakayım.
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı darkpasha
 Tarih: 01-10-2014, Saat:12:07
#14
/güncel
Cevapla
Bunu Beğenenler:

 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  MyBB Saat Sorunu iCarly 9 356 07-11-2016, Saat:13:13
Son Yorum: iCarly
  Global.css Yardım GavurSavar 10 600 30-09-2016, Saat:18:48
Son Yorum: coderix
SSS Siteye eklenti kuramama sorunu ercoxx 0 140 21-08-2016, Saat:12:00
Son Yorum: ercoxx
  MyBB 1.6.9 Dan 1.8.7 Güncelleme Yardım MuGong 3 164 13-08-2016, Saat:18:30
Son Yorum: EmreKarakaya
  [1.8] Ücretli Yardım mettis 1 177 09-08-2016, Saat:01:03
Son Yorum: EmreKRMN



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi