MyBBDepo - Türkiyenin MyBB Deposu Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
Skrillex avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Admin panelinde config sayfası açılmıyor...


Sponsor Reklam
media venus

Çevrimdışı Skrillex
 Tarih: 29-03-2013, Saat:20:23
(Son Düzenleme: 29-03-2013, Saat:20:23, Düzenleyen: Skrillex.)
#1
Web site Site Adresi : http://www.torrent-mekani.tk
Versiyon MyBB Sürümü : 1609
Eklenti-Plugin Kurulu Eklentiler : Yok
Hata-Sorun Sorun açıklaması : Admin panelinde config kısmına tıklayınca boş sayfa geliyor
Resim-Grafik Hata Ekran Görüntüsü : http://c1303.hizliresim.com/17/x/ll3by.jpg
Bunu Beğenenler:
Sponsor Reklam
sponsor reklam sponsor reklam

İzinli Breezep
 Tarih: 29-03-2013, Saat:20:26
#2
Merhaba,
Bu sayfayı görebiliyor musunuz?

Kod:
http://torrent-mekani.tk/admin/index.php?module=config-settings&action=change
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı Skrillex
 Tarih: 29-03-2013, Saat:20:33
#3
(29-03-2013, Saat:20:26)Twocatys Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,
Bu sayfayı görebiliyor musunuz?

Kod:
http://torrent-mekani.tk/admin/index.php?module=config-settings&action=change

Bu sayfada gözükmüyor, daha öncedende mybb forum kurmuştum ilk defa bu hatayla karşılaşıyorum üzgün
Bunu Beğenenler:

İzinli Breezep
 Tarih: 29-03-2013, Saat:20:36
#4
Kurulumunu yeni mi yaptınız yoksa uzun süredir forum kurulumu yapılmıştı ancak hatayı yeni mi veriyor?
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı Skrillex
 Tarih: 29-03-2013, Saat:20:43
#5
(29-03-2013, Saat:20:36)Twocatys Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kurulumunu yeni mi yaptınız yoksa uzun süredir forum kurulumu yapılmıştı ancak hatayı yeni mi veriyor?

Kurulumunu 2 gün önce yapmıştım, sınavlar dolayısıyla sitede en ufak değişiklik yapmadım, sadece tema yükledim bıraktım, biraz öncede ayarlara girmek istedim ve böyle birşey çıktı...
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı SvMedeT
 Tarih: 29-03-2013, Saat:21:04
#6
(29-03-2013, Saat:20:43)Skrillex Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(29-03-2013, Saat:20:36)Twocatys Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kurulumunu yeni mi yaptınız yoksa uzun süredir forum kurulumu yapılmıştı ancak hatayı yeni mi veriyor?

Kurulumunu 2 gün önce yapmıştım, sınavlar dolayısıyla sitede en ufak değişiklik yapmadım, sadece tema yükledim bıraktım, biraz öncede ayarlara girmek istedim ve böyle birşey çıktı...

Hata kurulumdan sonra var mıydı, yoksa daha sonradan mı oluştu ?
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı Skrillex
 Tarih: 29-03-2013, Saat:21:08
(Son Düzenleme: 29-03-2013, Saat:21:09, Düzenleyen: Skrillex.)
#7
(29-03-2013, Saat:21:04)NiqoTin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(29-03-2013, Saat:20:43)Skrillex Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(29-03-2013, Saat:20:36)Twocatys Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kurulumunu yeni mi yaptınız yoksa uzun süredir forum kurulumu yapılmıştı ancak hatayı yeni mi veriyor?

Kurulumunu 2 gün önce yapmıştım, sınavlar dolayısıyla sitede en ufak değişiklik yapmadım, sadece tema yükledim bıraktım, biraz öncede ayarlara girmek istedim ve böyle birşey çıktı...

Hata kurulumdan sonra var mıydı, yoksa daha sonradan mı oluştu ?

Kurulumdan sonra bakmadım maalesef, şimdi baktığımda bu hata var, tahminimce kurulurken bir hata oldu, yani tekrarmı kurmam gerekiyor ?
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı SvMedeT
 Tarih: 29-03-2013, Saat:21:09
#8
(29-03-2013, Saat:21:08)Skrillex Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(29-03-2013, Saat:21:04)NiqoTin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(29-03-2013, Saat:20:43)Skrillex Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(29-03-2013, Saat:20:36)Twocatys Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kurulumunu yeni mi yaptınız yoksa uzun süredir forum kurulumu yapılmıştı ancak hatayı yeni mi veriyor?

Kurulumunu 2 gün önce yapmıştım, sınavlar dolayısıyla sitede en ufak değişiklik yapmadım, sadece tema yükledim bıraktım, biraz öncede ayarlara girmek istedim ve böyle birşey çıktı...

Hata kurulumdan sonra var mıydı, yoksa daha sonradan mı oluştu ?

Kurulumdan sonra bakmadım maalesef, şimdi baktığımda bu hata var, kurulurkenmi bir hata oldu ? tekrarmı kurmam gerekiyor ?

Bence kurulum esnasında eksik dosya attınız, size kalmış. İsterseniz FTP Sağ Ok Admin klasörünü tekrar yükleyin düzelmezse tekrar kurulum yapabilirsiniz. Göz kırpma
Bunu Beğenenler: Skrillex , Breezep

 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  [MD - 1.6] Admin Paneline Giremiyorum Çözümünü Bilen Gelsin SerhatBadeshan 2 783 14-06-2015, Saat:15:40
Son Yorum: ReDMaD
  Mybb 1.6.15 Sürümünde Admin Paneli Beyaz Sayfa Sorunu grkm4 2 930 14-09-2014, Saat:18:35
Son Yorum: grkm4
  [1.6] Rep verme sayfası açılmıyor ! TheShade 2 432 29-08-2014, Saat:21:04
Son Yorum: TheShade
  [MCTR - 1.6] [ÇÖZÜLDÜ]Admin Paneli Kayboldu Erencrw 13 1,741 17-07-2014, Saat:23:55
Son Yorum: B-S-A
  Admin Dokunulmazlığı tikitorrent 2 984 08-05-2014, Saat:09:46
Son Yorum: tikitorrent



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi